Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru de Finanţe în Guvernul Ponta critică bugetul pe 2019: Primarii ajung la mâna lui Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Vicepreşedintele Pro România Ioana Petrescu a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că prin modul în care a fost făcut bugetul de stat primarii sunt puşi în situaţia de merge la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) sau la Liviu Dragnea pentru a cere bani de investiţii.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru mii de şoferi: Ce să NU faci când îţi duci maşina la spălătorie – o DISTRUGE

''Nu mi se pare corect să se facă acest ping pong politic cu primarii şi să aibă de suferit aceste persoane (n.r., cu dizabilităţi). Eu înţeleg ce se face aici. Se dă cu o mână şi se ia cu alta, astfel încât aceşti primari să fie la mâna MDRAP-ului şi a ministerelor centrale şi să ceară toţi aceşti bani de investiţii direct de acolo şi cei de la MDRAP să dea preferenţial doar primarilor care sunt agreaţi. Haideţi să spunem lucrurilor pe nume, despre asta este vorba'', a spus Ioana Petrescu, potrivit Agerpres.

Aceasta a adăugat că edilii sunt puşi în situaţia de a nu avea bani de investiţii şi vor obţine sume suplimentare doar cei agreaţi. 

''Pentru că dacă aceşti primari aveau 100% din impozitul pe venit, fără aceste cheltuieli suplimentare şi ar fi avut nişte bănuţi puşi deoparte pentru investiţii proprii, atunci nu trebuie să se ducă la MDRAP sau la domnul Dragnea să ceară bani. Ca să fim extrem de clari ce se întâmplă cu 'uite banul pe impozitul pe venit şi îţi iau banul pe aceste cheltuieli sociale'. Şi la mijloc sunt aceste persoane cu handicap şi cei din sistemul de protecţie a copilului'', a afirmat Ioana Petrescu.

CITEȘTE ȘI: REGIM pentru 4 SĂPTĂMÂNI pentru tratarea DEZECHILIBRULUI HORMONAL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.