Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru, interzis la colindat / AUDIO

Fostul ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu avea interzis la colindat. El marturiseste ca parintii nu il prea lasau sa maerga la colindat de Craciun, si in general il tineau pe el si pe sora sa in casa.

"N-am prea colindat. Parintii nostri n-au fost asa de „largi” cu noi si ne tineau in casa si pe mine si pe sora mea, in curte, mai putin ne duceam sa colindam, sa ne jucam cu alti copii. Deseori stateam pe gard eu si sora mea si ne uitam la alti copii cum colinda", a povestit fostul ministru pentru stiripesurse.ro.

El isi petrece acum Craciunul alaturi de familie si isi ajuta sotia la treburile casnice curatand zarzavaturile si spaland vasele.

"Ca in fiecare an sarbatorile Craciunului le fac acasa cu familia mea. Am copii mari, casatoriti, am si nepoti si ca atare anul asta o sa fie mai frumos pentru ca unul dintre nepoti a crescut, e mai mare si atunic parca ne vom intelege mai usor cu el, altfel era prea micut, nu intelegea mare lucru.

Nevasta-mea e cea care pregateste de Craciun. Eu sunt mana a doua adica curat zarzavaturile, cartofii si spal vasele.

Ne-am ocupat de cadouri. Am cumparat cadurile pentru copii, sigur simbolice, important e sufletul cu care le dai", a spus Eugen Nicolaescu.

Desi asteapta cu nerabdare Craciunul, recunoaste ca Revelionul nu este o sarbatoare deosebita pentru el.

"Nu prea imi place Revelionul. Multora le place aceasta sarbatoare dar nu stiu de ce. Este o sarbatoare ca mai imbatranesti un an. Mi se pare o sarbatoare ca oricare alta si nu pun pret pe ea", a mais declarat fostul ministru.

 


Record music and voice >>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.