Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru: Je ne suis pas Charlie du tout

charlie

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu precizeaza pe pagina sa de Facebook cat se poate de clar "Je ne suis pa Charlie du tout" (n.r. nu sunt Charlie sub nicio forma), dar cu toate astea anunta ca va fi prezent la manifestatia de duminica de la Paris pentru dreptul la libertate.

"Je ne suis pas Charlie du tout, dar la manifestatia de duminica voi participa, pentru ca e o cauza importanta si e esential sa fim cit mai multi si din toate tarile care vor sa traiasca in libertate", a scris Paleologu pe Facebook.

El a explicat intr-o postare mai veche, la o zi dupa atentatul de la Charlie Hebdo de ce nu i-a placut niciodata continutul acestei publicatii satirice, dar atragea totodata atentia asupra starii de "razboi civil larvat" din Franta care a dus la "masacrul incalificabil".

"Nu mi-a plăcut niciodată "Charlie Hebdo", cu stridențele sale stîngiste și antireligioase (în special anticatolice), dar masacrul de ieri este o barbarie incalificabilă, o manifestare eclatantă a stării de război civil larvat care se instalează progresiv în Franța și în alte state vest-europene", preciza joi Paleologu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.