Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru PDL deschide cutia Pandorei! Pixelul albastru, o manevră: 'Am fost mai deștepti ca voi în 2009 și v-am invins 6-0 6-0 6-0'

YouTube
basescu loveste un copil

Daniel Funeriu, fost ministru în Guvernarea Boc, a comentat sâmbătă, într-o postare pe Facebook,  incidentul dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu, de la B1 Tv. Un utilizator de Facebook i-a reproșat lui Daniel Funeriu, în acest context, teoriile sale despre viteza pumnului în cazul „pixelului albastru”. Răspunsul lui Funeriu este surprinzător, sugerând că teoria pixelului albastru, utilizată de PDL pentru a explica imaginile în care Băsescu lovește un copil, a fost o manevră de campanie electorală: „Inca nu ati digerat ca am fost mai destepti ca voi in 2009 si v-am invins 6-0 6-0 6-0? Eh, ce sa faci, nasol daca te pui cu tipi mai destepti ca tine”.

Liviu Dragnea, declarații de ULTIMĂ ORĂ despre legea pensiilor. Ce promite liderul PSD

Ulterior, Daniel Funeriu a revenit cu explicații, afirmând că declarațiile sale de atunci au ajutat la victoria lui Traian Băsescu din 2009.

„Stimate domnule Buta Vasile Gabriel: 1) nu am vorbit niciodata de pixeli. 2) am avut dreptate si atunci si acum. 3) video pe care l-ati pus a intors cel putin 30-40.000 de voturi. Basescu a castigat cu 60.000 de voturi. Deci a inclinat balanta. Mie nu imi e rusine cu asta, din contra. Voi fi mandru sa povestesc asta copiilor mei, tot asa cum voi fi mandru sa le povestesc ce am facut la minister. Dar le voi mai povesti ca indiferent de cate lucruri bune faci in viata intotdeauna se vor gasi oameni carora sa nu le placa culoarea cravatei pe care ai purtat-o cand tu te luptai pe viata si pe moarte cu mafiotii. Liniste sa aveti.”, a spus Funeriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.