Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru PSD, ATAC la Liviu Dragnea: V-am trimis un caz concret de multinațională care scoate profitul din țară. Ce ați făcut?

AGERPRES
Augustin Jianu

Augustin Jianu, fost ministru al Comunicațiilor în Guvernul Grindeanu, susține că a trimis informări privind o situație concretă de multinațională care scoate profitul din țară, întrebându-l pe Liviu Dragnea ce a făcut în acest caz, în condițiile în care liderul PSD aruncă acuzații asupra unor companii.

"Am văzut că între anunțurile bombastice cu "tentative de asasinare", domnul Liviu Dragnea "se luptă" cu multinaționalele care "fug cu profitul din țară".

Citește și Anunț de ultima oră al lui Petre Daea: Dosare penale în cazul EPIDEMIEI de pestă porcină

Domnule Dragnea, ce ați făcut în legătură cu situația semnalată de mine de la Telekom Romania Mobile Communications și Telekom Romania Communications? Ce a făcut Guvernul României și Ministerul Finanțelor Publice? Ați trimis Agenția Națională de Administrare Fiscală într-un control pe costuri de transfer? Am văzut că știți cum se face cu bunurile și serviciile supraevaluate cumpărate de la firma mamă. Păi trimiteți domne un control!

Domnule președinte, aveți instrumente legale și informații oficiale trimise de mine. Aveți în prezent toată puterea necesară să rezolvați concret un caz în de multinațională care scoate profitul din țară. Nu vă este rușine să mințiți românii în halul ăsta?", scris Augustin Jianu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.