Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru USR PLUS: Scenariul guvernării cu PSD este frecventabil dacă el poate întreține narcoza din PNL

Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam demisii

Fostul ministru USR PLUS al Cercetării, Ciprian Teleman, spune că liberalii au „sentimentul pogorârii duhului sfânt politic asupra lor” și că scenariul guvernării cu PSD este luat în calcul pentru „naroza puterii”.

„Am întâlnit în PNL, ca în orice organizație, oameni diferiți, mai idealiști, mai pragmatici, mai agresivi, mai diplomați. Dar un lucru este transversal și ușor de observat la cei mai mulți, sentimentul pogorârii duhului sfânt politic asupra lor. Narcoza puterii (....) Văd în aceste zile, prin declarațiile unor exponenți PNL, aceeași aroganță fără temelie politică. Cine trebuie să plătească nota de plată a crizei, ce și câte ministere se cuvin USR PLUS, ce trebuie să facă USR PLUS, la ce funcții mai au dreptul USR PLUS”, scrie fostul ministru pe Facebook.

Teleman spune că un liberal i-a spus că “programul de guvernare e una, guvernarea e alta”.

„Nu văd nicio îngrijorare sau discuție despre faptul că ministerele sunt paralizate, că din programul de guvernare nu am livrat mai nimic și aici nu mă pot abține să nu citez un coleg de coaliție care spunea “programul de guvernare e una, guvernarea e alta”, nu văd nicio discuție despre cum vom crește rata de absorbție a fondurilor europene ci despre cui i se cuvine MIPE etc. Nici sondajele nu sunt o cafea cu sare suficient de tare pentru trezirea la realitate. Scenariul guvernării cu PSD este frecventabil dacă el poate întreține suficient narcoza. Dacă mințile limpezi din PNL au puterea să pună o oglindă în fața celor care au promis românilor marea cu sarea și dacă ce vor vedea nu va fi ce se așteaptă să vadă, mai sunt șanse ca programul de guvernare și reformele să poată fi realizate. Este singurul lucru care măsoară succesul unui prim-ministru și al unui guvern”, a adăugat fostul ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.