Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ofiter SRI, mesaj acid pentru Iohannis

Fostul ofiter SRI si senator PSD, Daniel Savu afirmă, într-o declaraţie de presă, că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să se ocupe de lucruri mai importante decât salariilor demnitarilor, în condiţiile în care nu l-a auzit vreodată să vorbească despre salariile tuturor bugetarilor, cu exceptia scepticismului exprimat fata de nevoia existentei salariului minim.

"Cred că un preşedinte ar trebui să se ocupe de lucruri mai importante decât salariile unor demnitari. Adică, nu l-am auzit pe preşedinte zicând ceva de salariile tuturor bugetarilor. Singura declaraţie pe care o ţin minte legată de salarii, şi care aparţine domniei sale, exprima scepticism faţă de necesitatea existenţei unui salariu minim' afirmă senatorul PSD Daniel Savu.

Citeste si: Basescu intra in scandalul salariilor demnitarilor: Iohannis - 'parvenit', 'papagal fara pene'

Seful baronilor saluta marirea salariilor demnitarilor: E benefică şi trebuie continuată

Senatorul PSD susţine că a fost surprins de declaraţia de vineri a preşedintelui Iohannis pe tema salariilor demnitarilor, iar cineva ar putea trage concluzia că e vorba de o "nemulţumire de ordin personal". "M-a surprins intervenţia de astăzi a preşedintelui Iohannis, pe tema salariilor demnitarilor. Mă aşteptam să recunoască faptul că a fost de acord cu măsura, aşa cum a spus chiar domnia-sa miercuri, şi să mergem mai departe. În loc de acest lucru, preşedintele a fost nemulţumit că măsura nu se mai aplică. Şi doar atât. Cineva ar putea trage concluzia că e vorba despre o nemulţumire măruntă, de ordin personal", mai afirmă Savu în declaraţia de presă remisă vineri.

La rândul său, preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, afirmă că în chestiunea salarizării demnitarilor s-a văzut că Preşedinţia are probleme de comunicare. "Pe aceeaşi temă, preşedintele a spus public una, iar principalul său consilier, Dan Mihalache, a spus altceva. Într-o astfel de situaţie, decizia premierului Ponta de a reveni asupra măsurii era firească. Salarizarea demnitarilor, după cum se ştia deja, va fi reglementată la pachet cu toate salariile din sectorul bugetar", a spus Manda, într-o declaraţie de presă.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.