Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost președinte al PNL, despre candidatura lui Ciucă la prezidenţiale: Încă nu m-a convins, vom vedea ce se va întâmpla, dar ştiam că nu are ambiţii politice

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă Florin Cîțu PNL

Fost președinte al PNL, despre candidatura lui Ciucă la prezidenţiale: Încă nu m-a convins, vom vedea ce se va întâmpla, dar ştiam că nu are ambiţii politice

Fostul premier şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Florin Cîţu afirmă, întrebat dacă în opinia sa succesorul său, Nicolae Ciucă, ar trebui să fie candidatul PNL la alegerile prezidenţiale de anul viitor, că acesta nu l-a „convins” că ar trebui să fie candidatul partidului pentru funcţia supremă în stat.

Ce a spus Florin Cîțu

„Să ştiţi că nu m-a convins. E complicat, ca să ajungi candidat la preşedinţia României trebuie să... pe mine nu m-a convins. Acum, vom vedea care vor fi variantele, dar atât timp cât Marcel Ciolacu spune că este o gaură la buget şi noi nu... ca premier nu te duci la Ministerul Finanţelor şi spui: «Ai vorbit cu şeful tău de partid şi ai explicat de unde e gaura?» şi, de fapt, îţi asumi o ordonanţă a austerităţii, e mai complicat. Încă nu m-a convins, vom vedea ce se va întâmpla, dar ştiam că nu are ambiţii politice”, a declarat fostul prim-ministru la Digi 24 sâmbătă după amiază, întrebat dacă Nicolae Ciucă va fi candidatul PNL la funcţia de preşedinte al României.

Întrebat dacă Nicolae Ciucă este în pericol de a-şi pierde funcţia politică de preşedinte al PNL după ce nu va mai deţine funcţia de prim-ministru, Cîţu a răspuns: „Eu nu cred în aşa ceva, deocamdată”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.