Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost secretar de stat la Agricultură: 'O să facem zacuscă din banane și bulion din roșii de plastic'

stirileprotv.ro
piata

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Bătănoiu (PSD), acuză scumpirea alimentelor pe fondul secetei și a pandemiei.

„Dacă în 2019 mergeai la piață, pentru a face aprovizionarea pentru cămara de iarnă, să faci conserve, murături sau zacuscă, azi mergi la piață și te uiți ca la un tablou de Picasso. SCUMP! Exagerat de scump! Pentru că seceta și pandemia și-au spus cuvântul, astăzi avem produse puține și extrem de scumpe!! Și... nici măcar nu sunt românești, așa cum bine se lăuda onoratul ministru al agriculturii ca va fi! Oamenii sunt disperați!

Dacă în 2019 cumpărau kg de vinete cu 1 leu, azi acesta este 3 lei! Și asta dacă ai noroc! Dacă kg de gogoșari era anul trecut 1,50 lei, azi, în piața Obor, se vinde cu 4 lei! O să facem zacuscă din banane și bulion din roșii de plastic. E bine, dle Oros?

(...) Și încă nu e tot, copiii încep școala, programul cu mierea pentru copii a fost, de asemenea, distrus! Tocmai acum, când un boost pentru imunitate era bine venit!”, a scris Daniel Bătănoiu pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.