Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef al Serviciului Secret MI6: 'Putin va ajunge într-un final neplăcut'

thebulletin.org
Vladimir Putin rachete

Fostul șef al Serviciului Secret MI6 al Marii Britanii, Sir Richard Dearlove a vorbit despre președintele Rusiei Vladimir Putin, într-un episod al podcastului One Decision la Londra, de joi, 11 august 2022. Potrivit lui, domnia liderului de la Kremlin asupra Rusiei se va încheia, conform scenariilor care se vehiculează în spatele ușilor închise, fie din cauza sănătății sale, fie prin intervenția unui alt grup de interese, care îl va înlătura de la putere.

Dearlove a subliniat faptul că Putin nu va părăsi postul prezidențial și, se va bucura de o „pensionare luxoasă”, în ciuda bogăției masive, pe care unii cred că a acumulat-o.

Bill Browder, CEO al firmei Hermitage Capital Management, a declarat în Comitetul juridic al Senatului din Statele Unite în 2017, că el crede că averea lui Vladimir Putin s-ar situa la valoarea de 200 de miliarde de dolari, informează Newsweek.

„La fel ca mulți dictatori mari, mă întreb dacă Putin se va bucura vreodată de beneficiile sau roadele câștigurilor sale dubios obținute. A făcut o greșeală îngrozitoare în privința Ucrainei. Care va fi sfârșitul este greu de prezis, dar Putin va ajunge într-un final neplăcut”, a spus fostul director al Serviciului de Informații Externe MI6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.