Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta mare speranță a Stelei rămâne în Liga I - Gabi Iancu a semnat cu Dunărea Călărași

gabi iancu

Gabriel Iancu (24 de ani) s-a despărţit de FC Voluntari, în urmă cu o lună, dar şi-a găsit echipă tot în Liga 1 Betano. Mijlocaşul ofensiv a semnat cu nou-promovata Dunărea Călăraşi, potrivit mediafax.

Anunţul oficial a fost făcut de echipa din Călăraşi, care încearcă să se întărească pentru a se îndepărta de zona retrogradării. Dan Alexa a cerut întăriri de urgenţă înainte de pauza competiţională din iarnă, iar conducerea i-a satisfăcut cererile.

Gabi Iancu a fost adus la Dunărea, dar contrastul ultimilor ani e uriaş. Fotbalistul e triplu campion al României cu FCSB (2013, 2014 şi 2015) şi o dată campion cu Viitorul (2017), el fiind cel care a transformat penalty-ul, din meciul cu CFR Cluj, când echipa lui Gică Hagi a cucerit titlul. Mijlocaşul e şi câştigător al Cupei României (2015) şi supercampion al României (2014), ambele trofee fiind câştigate cu FCSB.

În urmă cu o lună, FC Voluntari anunţa despărţirea de nu mai puţin de nouă jucători, printre care Gabi Iancu şi Andrei Ionescu, doi foşti jucători ai FCSB.

Revenit în România din prima ligă poloneză, de la Termalica, la începutul lui septembrie pentru a-şi relansa o carieră aflată într-un picaj evident, Gabi Iancu a plecat pe uşa din dos de la formaţia ilfoveană, după cinci luni în care a stat doar pe banca de rezerve şi nu a prins niciun minut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.