Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta noră a lui Măgureanu a ieşit de la DNA. Ce le-a spus procurorilor

Alina Petre

Alina Petre (fostă Măgureanu), fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a fost audiată joi la DNA. După trei ore de audieri, aceasta a părăsit sediul Direcţiei şi a declarat că nu poate oferi prea multe detalii despre cele spuse în faţa procurorilor, dar a recunoscut că a vorbit şi despre dispariţia lui Codruţ Marta.

"Nu pot să vă spun. În urma unui denunţ, aşa se procedează, se cheamă martorii la declaraţii", a declarat Alina Petre. Întrebată dacă a depus noi denunţuri, aceasta a negat. A infirmat şi scenariul că ar fi depus denunţuri cu referire la scurgerea unor informaţii din dosarele DNA. "Eu cred că procurorii DNA îşi fac treaba", a precizat aceasta, adăugând că se confruntă în continuare cu ameninţări din partea celor denunţaţi.

La DNA încă se află Florin Ghiulbenghian, președintele Fundației Europene pentru Buna Guvernare si Prevenirea Coruptiei – EurHONEST. Potrivit unor surse, acesta depune noi denunţuri importante.

----

"Da, foarte multe (ameninţări - n.r.). De la cine puteam? Nu pot să vă spun pentru că ar însemna să se pună la adăpost mai bine domnii respectivi", a afirmat Alina Petre, întrebată dacă şi de la cine a primit ameninţări în urma denunţurilor pe care le-a făcut la DNA. 

Ea a susţinut că a primit ameninţări inclusiv cu moartea. "Cu de toate, cu moartea... Intimidare: că ştiu unde stau, unde locuiesc, unde stă copilul, la ce şcoală merge", a spus Alina Petre. 

Alina Petre a precizat că a fost chemată la DNA pentru a da declaraţii suplimentare în urma denunţurilor făcute. "În urma unui denunţ aşa se procedează. Se cheamă martorii la declaraţii... Cine crede că ăsta este un lucru superficial... treaba lui", a afirmat ea

Vezi AICI denunţurile iniţiale depuse de cei doi! (.pdf)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.