Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta președintă a Lituaniei: 'Dacă nu-l oprim pe Putin în Ucraina, va trebui să luptăm oricum în țările noastre. Numai un război poate opri un război'

Lithuanian President and independent presidential candidate Dalia Grybauskaite casts her vote during the first round of the country's presidential election in Vilnius

Fosta preşedintă a Lituaniei, Dalia Grybauskaite, critică NATO și UE pentru modul în care au gestionat războiul din Ucraina. Grybauskaite a făcut aceste precizări pe pagina ei de Facebook.

Vezi și: Economia Rusiei, grav afectată: este a treia zi în care bursa de la Moscova este închisă

„Frica de Vest? Sunt parteneri de crime de război ai lui Putin?

Începe să arate așa.

Sancțiunile nu-l vor opri pe Putin, indiferent care sunt ele. Este nevoie de ele, dar fără excepții, după cum vedem acum la aplicarea deconectării SWIFT și părăsirea sectorului energetic și a băncilor care îl servesc.. .

Doar un război început deja poate opri un război. Nu trebuie să vă prefaceți și să încercați să vă liniștiți conștiința Ucrainei prin furnizarea doar de arme și chiar târziu. Poporul ucrainian este în război pentru noi, copiii lor ne apără de nebunia lui Putin.

Repetarea mantrei că NATO nu poate ajuta Ucraina sună deja jalnic și arată lașitatea occidentului.

Acest lucru este văzut și de o albină. Deși învață repede, Occidentul tot nu înțelege că în Ucraina este război european. Ori participi și lupți împotriva agresorului, ori stând și urmărindu-l distrugând Ucraina și poporul său, devine partener în crime de război. Da. Partenerul meu de crime.

Dacă nu-l oprim pe Putin în Ucraina, va trebui să luptăm oricum, dar în țările noastre.

Ucraina cere ajutor real, iar noi urmărim blocurile rezidențiale explodând pe ecranele televizoarelor și jurăm că „susținem bine Ucraina”.

Mi-e rușine să aud când liderii și oficialii statelor NATO se plâng că „nu pot duce la conflict”, în timp ce în Siria, Libia, Africa, Iugoslavia, Afganistan am putea?

Astăzi Ucraina luptă pentru supraviețuirea națiunii sale și pentru pacea europeană. Deci vom continua să observăm cum este distrus un stat independent?

Glorie Ucrainei. Slavă Eroilor ei, până acum doar eroii ei, că alții încă nu se văd la orizont”, a spus Dalia Grybauskaite pe pagina ei de Facebook.

Vezi și: Statul Major din Ucraina închide transportul maritim din Marea Neagră: rușii amenință vasele civile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.