Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta soție a lui Dan Condrea CUTREMURĂ lumea politică: 'Dădea bani la PNL și PSD, era înarmat'

Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea, continuă seria dezvăluirilor incendiare despre afacerile Hexi Pharma. Femeia spune că Dan Condrea a dat, începând din 2008, bani la partidele politice, PNL și PSD. Totodată, ea spune că a predat un laptop și acte unei angajate SRI.

”Eu consider că er agent SIE pentru că a simțit nevoia să se înarmeze, a obținut cu ușurință un permisul de port-armă. SIE angajează în sistemul bancar și în sistemul de stat, patroni. E o presupunere a mea.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: Un profesor și o studentă au fost filmați făcând sex în sala de curs / VIDEO

Eu nu primesc ordine de la tine a spus când l-am întrebat dacă e ofițer acoperit.M-am dus mai departe cu investigația, i-am spus că vreau și eu un sistem din ăsta off-shore. Am primit cartea de vizită a domnului de la Laveco, acolo erau cetățeni maghiari, cetățeni ruși...Mi-a atras atenția și faptul că îmi impunea să petrecem vacanțele în România, dar în 2007, 2008, 2009 a preferat destinații externe. A plecat fără mine, ceea ce nu se întâmplase până atunci. Atunci și-a schimbat comportamentul, a devenit mai violent, mult mai violent. Fusese până atunci violent, dar apoi a devenit și mai violent. Mă dădea cu capul de parchet și de beton.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Cum arată copilul al cărui cap a crescut de 3 ori în 2 ani și cântărește 9 kg

A urmat o explozie în afaceri, cu cifre uriașe. El dădea bani la toate partidele la PNL, la PSD, erau toate partidele în acele fișiere ascunse pe care eu le-am găsit la o percheziție a mea în 2008. Eu eram director general al Hexi Pharma. El ne punea viața în pericol cu acțiunile lui, mie și copilului. Erau și nume, și sume. În spitale sunt membri de partid. Bazele de date cu spitalele începuseră să își schimbe formatul. În acele fișiere erau trecute și partide, sume de bani. Lucrurile astea le-am descoperit la o percheziție personală, când el era plecat din țară.

Am fost la Irina Cristea Buleandra a cărei mamă era la SRI și am predat un laptop cu informații, în septembrie-octombrie 2008. Percheziția am făcut-o în decembrie 2008. Într-un weekend când nu era în cartier, iar Unilab era într-un spațiu al meu, am predat sacoșa cu acte constitutive și planul de afaceri pe acest laborator care urma să se joace cu tulpini de bacterii înalt patogene. Am predat tot și am oprit activitatea pe Unilab. Nu a mai putut face nimic, nu mai avea acte, nu mai avea laptop. De atunci au început să curgă amenințările cu moartea, că mă împușcă. Am crezut că e suficient să sigilez afacerea Unilab și să predau către SRI. Eu nu pot să fac și treaba doamnei Codruța Kovesi.Am predat și acte, o sacoșă, despre UNILAP, despre tulpini înalt patogene primite din Germania. Am oprit activitatea pe UNILAB pentru că el nu a mai putut funcționa. Mă amenințat că mă împușcă.

Citește și: E mamă și soție, dar și-a părăsit soțul pentru un deținut condamnat la moarte: Ce vrea să facă acum

Eu voiam să candidez la funcții publice parlamentare, prezidențiale. Eu nu am făcut nicio sesizare, nici la SRI, nici la DNA. Am apelat la acea prietenă din SRI. De câte ori ieșeam din casă, eram filată. Se întâmpla să vină Dan Condrea după mine în trafic exact unde eram. De unde știa unde eram, nu știu.”, a spus aceasta la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.