Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fosta soție a lui Dumitru Buzatu, suspendată din PSD, îl amenință pe Ciolacu: Senatoarea va contesta suspendarea sa din partid la Comisia de Integritate

Foto facebook
Gabriela Cretu

Fosta soție a lui Dumitru Buzatu, suspendată din PSD, îl amenință pe Ciolacu: Senatoarea va contesta suspendarea sa din partid la Comisia de Integritate.

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, suspendată, sâmbătă, din partid, după ce fostul său soţ, Dumitru Buzatu, a fost reţinut de DNA pentru luare de mită, a declarat, pentru AGERPRES, că decizia în ceea ce o priveşte este nedreaptă şi a anunţat că o va contesta la Comisia de integritate a PSD.

"Eu ce am făcut? De ce sunt condamnată? M-au suspendat pe mine din partid că vorbesc mult şi îi critic, dar asta e altceva. Suspendarea mea este total nedreaptă. Nu ştiu care este motivaţia. Voi contesta decizia la Comisia de integritate. De ce să fiu eu suspendată din partidul la care am construit timp de 33 de ani, în care am muncit, am condus campanii, am câştigat cinci campanii", a spus Gabriela Creţu.

Senatoarea PSD a făcut referire şi la demisia fiului său, Tudor Buzatu, din funcţia pe care o deţinea în cadrul Secretariatului General al Guvernului, spunând că este un gest de onoare.

"Tudor şi-a dat demisia, e o victimă absolută. Hai să zicem că Tudor şi-a dat demisia că lucra cu el, cu premierul, este executiv. A fost o demisie de onoare, nu fiindcă ar fi avut vreun motiv", a transmis Gabriela Creţu.

Ea a precizat că este despărţită de Dumitru Buzatu de 20 de ani şi divorţată legal de acesta din anul 2015, subliniind că are cu fostul soţ o relaţie de colegialitate, aşa cum au şi alţi membri de partid.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost exclus din PSD, a anunţat sâmbătă preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

Totodată, Tudor Buzatu, fiul preşedintelui CJ Vaslui, şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat la SGG, iar Gabriela Creţu, fosta soţie a şefului CJ Vaslui, a fost suspendată din partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.