Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul atacant al echipei Universitatea Craiova, Alexandru Băluţă, este primul român care revine pe teren într-un meci oficial

www.cvlpress.ro
Alexandru Băluță CSU Craiova

Fostul atacant al echipei Universitatea Craiova, Alexandru Băluţă, este pregătit să revină pe teren într-un meci oficial. Campionatul din Cehia se reia, iar jucătorul român, care evoluează la echipa Slovan Liberec, devine astfel primul român care va juca fotbal, după suspendarea cauzată de pandemie, anunță MEDIAFAX.

Cehia reîncepe sezonul 2019-2020, iar primul meci va fi sâmbătă. Slovan Liberec, echipa la care evoluează Alexandru Băluţă, va juca sâmbătă în deplasare contra clubului Teplice, începând cu ora 19.00, în meciul restanţă din etapa cu numărul 23.

Citește și: Violeta Alexandru aruncă bomba! Adio contractelor bănoase obținute de subcontractori. Muncitorii români vor avea alte beneficii în Germania

Slovan Liberec ocupă locul 7 în clasamentul din prima ligă din Cehia, în timp ce rivala de sâmbătă este pe poziţia a 11-a.

Pe 26 şi 27 mai se vor juca meciurile din etapa 25 din prima divizie.

În campionatul din Cehia mai evoluează internaţionalii români Florin Niţă la Sparta Praga şi Nicolae Stanciu la gruparea Slavia Praga.

Competiţiile sportive au fost suspendate, la începutul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Germania este prima ţară care a reluat campionatele de fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.