Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul atlet Usain Bolt nu s-a înţeles cu echipa de fotbal Central Coast Mariners şi părăseşte clubul

sport.ro
Usain Bolt

Fostul atlet Usain Bolt nu s-a înţeles că conducerea clubului Central Coast Mariners în ceea ce priveşte semnarea unui contract de fotbalist profesionist, astfel că va părăsi gruparea australiană, informează AFP, informează News.ro.

Potrivit presei australiene, neînţelegerile ar fi fost de ordin financiar, clubul oferindu-i multiplului campion olimpic un salariu anual de 150.000 de dolari australieni (mai puţin de 100.000 de euro), mult sub pretenţiile jamaicanului, care ar fi fost de trei milioane de dolari australieni (1,8 milioane de euro).

"Central Coast Mariners şi Ricky Simms, reprezentantul lui Usain Bolt, pot anunţa că perioada de încercare cu durată nedeterminată a lui Usain Bolt la Mariners s-a încheiat, cu efect imediat", a anunţat gruparea, într-un comunicat.

Atfel, Bolt nu reuşeşte să îşi vadă realizat visul de a deveni fotbalist profesionist, după ce a mai încercat acest lucru în Germania, în Africa de Sud şi în Norvegia. În Australia, el era în probe din august şi a jucat un meci amical, în care a marcat două goluri.

"Aş dori să le mulţumesc proprietarilor Central Coast Mariners, conducerii clubului, angajaţilor, jucătorilor şi suporterilor pentru că m-au primit atât de bine. Urez succes clubului în sezonul care vine", a declarat Bolt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.