Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul baron PSD, Nicușor Constantinescu, atac violent la adresa lui Victor Ponta: 'Am fost sacrificat conform listei făcute de nașul tău Maior'

nicusor constantinescu

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, îl atacă dur pe Victor Ponta, acuzând că din cauza acestuia liderii locali ai PSD - foști colegi de partid cu Ponta - au ajuns la închisoare.

,,Eu nu am crezut că în România vom trăi situația în care oamenii merg la închisoare și tac din gură.” -Victor Ponta,19 mai 2019.
Vezi tu,Victor Viorel,asta-i diferența dintre Mickey Mouse și Big Hunter!
Este nedemn pentru un politician care a contribuit direct la condamnarea liderilor locali ai partidului pe care l-a trădat să mintă, pentru a cerși voturi.
Prin grija ta directă am fost suspendat din P.S.D. în 12 iunie 2015, așa că nu aveam cum să-ți fac confidențe la CEX-ul din 22 iulie 2015, cu atât mai puțin să votez!
Ce am avut de spus, ți-am spus la CEX-ul de la Sinaia, de la hotel Mara. Am fost sacrificat conform listei făcute de nașul tău Maior, sunt condamnat pentru abuz în serviciu, făcut prin Hotărâre de Consiliu Județean, dar sunt același: nu tac și nu mint!," a scris Nicușor Constantinescu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.