Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul campion european Rene Weller a decedat la vârsta de 69 de ani

lumanare doliu

Fostul boxer german Rene Weller a încetat din viaţă la vârsta de 69 de ani, a anunţat, marţi, soţia sa, citată de DPA, potrivit Agerpres.

''Mână în mână şi în braţele mele m-ai părăsit în pace la 5:50 pm (18:50, ora României), azi, acasă'', a scris Maria Weller pe contul comun de Instagram.

''Mulţumesc pentru viaţa frumoasă şi iubirea noastră unică. Nimeni nu te poate înlocui, deoarece nimeni nu poate fi ca tine. Ai luptat ca un leu, dar din nefericire ai pierdut ultima luptă'', a mai scris soţia lui Rene Weller.

Rene Weller, care a trăit în oraşul Pforzheim, din sud-vestul Germaniei, suferea de demenţă din 2014.

Weller a devenit campion naţional al Germaniei de Vest la categoria cocoş în 1972, iar apoi a câştigat patru titluri la categoria pană. A reprezentat Germania la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976 (cat. pană), iar în 1981 a trecut la profesionişti.

A avut un bilanţ de 51 de victorii, pierzând un singur meci, contra danezului Gert Bo Jacobsen. În 1983 şi 1988, Weller a cucerit titlul european la categoria uşoară.

Cunoscut drept ''Der schoene René' (Frumosul René), Weller a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru trafic de cocaină şi bunuri furate şi pentru falsificare în 1999, dar a fost eliberat în 2003.

După ce a ieşit din închisoare, Weller a încercat o carieră de actor, muzician şi de antrenor de box, participând la numeroase ''reality shows'' în Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.