Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul candidat la şefia LPF, Sorin Drăgoi a demisionat de la conducerea clubului ACS Poli Timişoara

www.tion.ro
Sorin Drăgoi

Preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi, care a pierdut săptămâna trecută alegerile pentru conducerea LPF, a anunţat, miercuri, că a demisionat din funcţia de la gruparea timişoreană. Drăgoi va rămâne provizoriu conducător al ACS Poli, până în iarnă, când va fi desemnat un nou preşedinte. "Am ajuns la un moment de cumpănă şi aşa cum am adus la cunoştinţă Consiliului Director, în ultima şedinţă din 29 septembrie 2017, îmi depun demisia începând de astăzi, 1 noiembrie, din funcţia de preşedinte al clubului Poli Timişoara. Voi rămâne provizoriu în funcţie până la întreruperea campionatului, în iarnă, moment până la care membrii Consiliului Director vor desemna o altă persoană în funcţia de preşedinte", a precizat Drăgoi într-un comunicat.

Sorin Drăgoi le-a mulţumit tuturor celor cu care a colaborat la Poli Timişoara şi este convins că echipa îşi va îndeplini obiectivele. "Vreau să le mulţumesc membrilor Consiliului Director pentru încrederea acordată, în special domnului primar Nicolae Robu, la propunerea căruia am venit, pentru sprijinul şi implicarea de care a dat dovadă. Totodată, le mulţumesc celor din staff-ul tehnic, colegilor de la compartimentul administrativ, antrenorilor, jucătorilor şi suporterilor, alături de care am trăit experienţe şi realizări importante: calificarea în semifinalele Cupei României, accederea în finala Cupei Ligii şi evitarea retrogradării, plecând cum bine ştiţi de la un minus de 14 puncte în sezonul trecut. Las o echipă bună, cu un obiectiv clar, care sunt convins că va fi îndeplinit. Voi rămâne cu sufletul alături de Poli şi voi răspunde oricând prezent provocărilor care vor veni. Un lucru este clar. Poli nu va muri niciodată, iar spiritul ei va dăinui veşnic, aşa cum o face din 1921", a adăugat Drăgoi.

Săptămâna trecută, Sorin Drăgoi a candidat pentru postul de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), dar a pierdut alegerile. La conducerea LPF a fost reales Gino Iorgulescu, cu 13 voturi pentru şi unul împotrivă.

Înaintea alegerilor, în mass-media s-a scris că Drăgoi este susţinut de liderul PSD, Liviu Dragnea. Drăgoi a afirmat însă că nu a făcut politică şi nu este un produs politic. El a recunoscut că a fost coleg de facultate (Transporturi, din cadrul UPB) cu Dragnea, dar a precizat că nu este prieten cu acesta.

La rândul său, liderul PSD s-a declarat deranjat de faptul că numele său este asociat cu cel al lui Drăgoi. "Am fost coleg de facultate cu Drăgoi, dar de atunci nu cred că l-am mai văzut de două, trei ori. Şi atunci cred că a fost o întâmplare. Am văzut declaraţiile lui şi am fost deranjat că-şi asociază candidatura la Ligă cu numele meu. O spun clar: nu îl susţin pe Sorin Drăgoi! Chiar am fost deranjat că numele meu a apărut în declaraţiile sale în ultima perioadă. Nu vreau să mă implic absolut deloc. Eu nu cred că politicul poate decide cine să câştige alegerile la ligă sau la federaţie. Nu cred! Şi nu cred că e sănătos să se întâmple asta. Am o relaţie veche cu Gino, dar asta nu înseamnă că eu îl ajut să câştige alegerile. Am un preferat, dar să câştige cine merită", a declarat Dragnea, pentru gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.