Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul consilier prezidențial George Scutaru s-a prezentat la Poliție

scutaru

George Scutaru a fost, in aceasta dimineata, la Sectia 5 Politie, unde trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamâna, potrivit obligatiilor stabilite în cadrul masurii controlului judiciar, dispusa în cazul sau în dosarul în care este acuzat de complicitate la luare de mita si spalare a banilor.

Fostul consilier prezidential pentru securitate nationala George Scutaru a ajuns la Sectia 5 Politie în jurul orei 09.00, potrivit Mediafax. Conform programului stabilit în cadrul masurii controlului judiciar, George Scutaru trebuie sa se prezinte la Sectia 5 Politie în zilele de marti, la ora 09.00, si joi, la ora 11.00.

În timpul controlului judiciar, George Scutaru are interdictie sa paraseasca tara si sa comunice cu anumite persoane nominalizate de anchetatori. De asemenea, George Scutaru trebuie sa se prezinte în fata procurorilor sau la instanta ori de câte ori este chemat si sa anunte daca îsi schimba locuinta.

George Scutaru este sub control judiciar pentru 60 de zile, începând din 3 aprilie, în dosarul în care este urmarit penal pentru complicitate la luare de mita si spalare a banilor, dupa ce ar fi primit 170.000 de euro, o parte din mita de un milion de euro primita de o persoana cu functie de conducere din administratia locala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.