Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul dinamovist Dan Alexa ar putea ajunge antrenor la FCSB. 'Chirurgul' a mai fost ofertat de Becali cu sume 'incredibil de mari'

gsp.ro
Dan Alexa

Dan Alexa (39 de ani) e marele favorit pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică pe banca FCSB. Antrenorul a avut deja şi o primă discuţie cu Gigi Becali (60 de ani), care va lua decizia finală în ceea ce priveşte banca tehnică după Sărbători, informează Mediafax.

Nu e prima dată, însă, când latifundiarul din Pipera vrea să lucreze alături de "Chirurg", a dezvăluit chiar Dan Alexa.

În urmă cu 12 ani, în 2006, Cosmin Olăroiu şi Gigi Becali l-au vrut pe Dan Alexa la FCSB. Becali era dispus să ofere sume colosale, mult peste tot ce aveau în acel moment jucătorii din prima ligă din România. Dinamovist fiind, "Chirurgul" a refuzat atunci să tradeze şi să meargă să joace la marea rivală a trupei din "Ştefan cel Mare".

"Am vorbit cu Gigi Becali, care era convins să mă ia. Mă voia şi Olăroiu, era în ianuarie 2006, cu câteva luni înaintea acelui parcurs al Stelei din Cupa UEFA, când a ajuns până în semifinale. Eram în cantonament în China. Eram dinamovist convins! Plecasem în 2004 din Ştefan cel Mare, condus la aeroport de un autocar plin cu suporteri, în plină glorie, cu eventul în buzunar. Dinamo era în suflet. Am vorbit cu Gigi Becali, care mi-a oferit nişte sume... Nu mari, incredibil de mari! Dacă aş fi semnat cu Steaua, deveneam cel mai bine plătit fotbalist din România. Dacă semnam probabil că aveam o carieră mai bună sau nu", a declarat acum câteva săptămâni Alexa în GSP.

Citește și: OFICIAL - A fost semnat ORDINUL de retragere a trupelor americane din Siria. Operațiunea începe în câteva săptămâni

Dan Alexa antrenează în prezent la Dunărea Călăraşi, pe care a preluat-o din Liga 2 şi a mers cu ea în primul eşalon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.