Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al Poliției Rutiere redă o discuție cu Laura Codruța Kovesi:'A cerut să modificăm legea, pentru ca procurorilor să nu li se mai ridice permisul auto'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Laura Codruța Kovesi

Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere, a relatat, duminică seara, la Antena 3, o discuție pe care a avut-o cu Laura Codruța Kovesi. În 2011, conform lui Diniță, Kovesi, la acea vreme procuror general al României, i-ar fi cerut ca procurorii să beneficieze de favoruri din partea polițiștilor când erau depistați că încălcau legislația rutieră.

”În 2011, MAI nu mai avea bani să achite tot e însemna problematica de circulație. A existat un grup de lucru la nivelul Parchetului General, în care s-a pus problema că nu doar civilii sunt în situția asta, ci și procurorii. Și s-a luat în discuție o inițiativă legislativă fie să nu se mai ia permisul, fie să li se dea o prelungire a dovezii de circulație și în afara țării. După 2-3 săptămâni de la această discuție, într-o comisie din Parlament a apărut inițiativa ca și pentru ofițerii SRI să nu li se mai ridice permisele de conducere dacă depășesc viteza legală.”, a spus Diniță.

Citește și: Liviu Dragnea a mărturisit! Care este motivul pentru care a creat Tel Drum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.