Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef al SPP, Dumitru Iliescu, explicație EXPLOZIVĂ: de ce Liviu Dragnea NU este un penal

dumitru iliescu

Fostul șef al SPP, Dumitru Iliescu, vine cu explicații explozive. Acesta îi ia apărarea liderului PSD, Liviu Dragnea, despre care susține că nu este un penal

"DE CE ESTE DRAGNEA "PENAL"???

Eu nu il consider pe domnul Dragnea un inger, imaculat, dar haideti sa fim seriosi, cine dintre noi este imaculat? Uitati-va in oglinda propriei constiinte si veti ramane total surprinsi. Sunt convins ca multi, chiar foarte multi dintre cei care il acuza pe domnul Dragnea, sunt cu mult mai patati decat el! Dar de ce este el "penal", si ceilalti nu? Multi dintre dumneavoastra au fost convinsi de unii ca seful celui mai mare partid politic din Romania, a fost judecat si condamnat cu probe serioase. Poate pe multi dintre voi v-au pacalit, dar pe mine nu au cum sa ma pacaleasca, pentru ca stiu la fel de bine ca ei cum au ticluit probele si cum au actionat cei de la SRI si DNA, ce presiune au pus pe judecatorii supremi ca sa il condamne. Primul dosar in care a fost condamnat definitiv doi ani cu suspendare, este eminamente politic, lucru recunoscut pana si de unii dintre cei mai inversunati adversari ai domnului Dragnea. Stiti de ce l-au condamnat, pe un dosar construit, fara probe? Raspunsul este la fel de simplu ca intrebarea: ca sa fie "penal"! De ce?

Pentru ca asa au vrut partenerii nostri externi. La fel au procedat si cu Victor Ponta. Doar asa, punandu-le eticheta de "penal", puteau sa -i controleze, iar atunci cand lucrul acesta nu era posibil, sa-i decredibilizeze in fata populatiei si sa prezinte toate initiativele legislative luate pentru a limita actiunile ilegale ale structurilor de forta aservite acestora, ca masuri de autoprotectie in fata celor abilitati sa infaptuiasca justitia. Al doilea dosar a fost construit din aceeasi perspectiva. Daca au vazut ca nu raspunde asa cum trebuie la comenzi, i-au gasit ceva, care nu spun ca nu este adevarat, dar in comparatie cu miliardele de euro si dolari furate din bugetul statului nostru, salariile a doua persoane angajate pe functii modeste, reprezinta o picatura de apa intr-un ocean. Cati dintre noi nu au procedat asemanator? Liderii celorlalte formatiuni politice nu au angajat persoane apropiate pe diverse functii? Daca verifica cineva cate persoane au fost angajate la SRI in acelasi mod, veti ramane surprinsi! Nu au gasit altceva ca sa poata sa il elimine in momentul in care si-au dat seama ca nu pot sa-l convinga sa joace cum vor ei si ca interesele lor pot fi afectate semnificativ.

Citește și: Ion Cristoiu, ipoteză - ȘOC: Klaus Iohannis a orechestrat violențele de stradă cu ajutorul serviciilor

Dar nu s-a procedat asa doar cu cei doi, ci si cu alti lideri importanti ai partidului. Cele doua structuri de forta, prin reprezentantii lor, intemeietori ai Statului Paralel, au derulat aceleasi masuri si asupra liderilor altor formatiuni politice, construindu-le dosare penale, pentru a-i tine in mana si a-i obliga sa actioneze, la nevoie conform intereselor lor. Nu v-ati pus intrebarea de ce liderul principalului partid din opozitie a devenit peste noapte cel mai inversunat aparator al DNA si SRI? Avea la dispozitie doua alternative, sa procedeze asa, sau sa mearga la Beciul Domnesc, iar apoi la Jilava. Din pacate, a ales varianta cea mai usoara si avantajoasa pentru domnia-sa.

Cu cateva zile in urma un fost membru al PDL, de altfel o persoana respectabila, curajoasa si bine informata, afirma deschis ca DNA, a fost creat la presiunile partenerilor nostri strategici, cu singurul scop de a controla decidentii politici si administrativi si a- i determina sa fie favorabili realizarii intereselor lor in tara noastra, interese ce acopera o arie extinsa de domenii, fiind vizate in mod deosebit obiectivele strategice foarte valoroase, afacerile de zeci si sute de miliarde de dolari si ocuparea acelor segmente de piata care aduc profituri colosale, inclusiv prin preluarea zonelor detinute de firmele romanesti. In acelasi timp, au conceput organizarea si functionarea DNA in asa fel incat sa asigure protectia afacerilor lor, care de cele mai multe ori se faceau cu incalcarea prevederilor legale. Vi se pare ca nu s-au derulat astfel lucrurile?

De ce credeti ca americanii, nemtii, olandezii, francezii si austriecii, vor sa fie demolat acest guvern? De ce credeti ca s-au folosit de diaspora ca sa organizeze manifestatiile violente din aceste zile, manifestatii sponsorizate cu sume considerabile de bani? Pentru ca vor sa ne ia pe nimic resursele energetice din Marea Neagra, zacamintele de aur, de metale rare, padurile noastre, Aeroportul Otopeni, Hidroelectrica, Portul Constanta si multe altele, iar acest Guvern si Parlamentul se opun, solicitandu-le taxele si impozitele necesare, obligandu-i sa dea pretul normal pentru ceea ce vor sa ia si sa plateasca salarii corespunzatoare romaniilor, pe a caror munca au exploatat-o pe nimic pana acum. Daca le dadeam Portul Constanta olandezilor, atunci cand l-au cerut, va asigur ca eram de mult in Spatiul Schengen! Ultimile masuri stabilite de decidentii nostri politici le diminueaza simtitor profiturile si de aceea au decis sa ii inlocuiasca. Temerea lor este mare, pentru ca prin modificarile legislative aduse, s-au luat parghiile structurilor de forta, prin intermediul carora controlau decizia politica si administrativa, acestea fiind obligate sa intre in matca lor legala. Ce este mai dureros este faptul ca desfasoara aceste actiuni prin intermediul cozilor de topor din interior. Presedintele Romaniei si cei din conducerea SRI, care de fapt au tradat de mult interesele romanilor, le fac jocurile si le duc la indeplinire actiunile planificate. Cum este posibil ca cel care detine functia de comandant al Fortelor Armate ale Romaniei, forte din care face parte si Jandarmeria Romana, sa critice in termeni asa de duri si sa acuze cadrele de conducere si de executie pentru ca si-au facut datoria si au actionat pentru respectarea legii, pentru apararea ordinii constitutionale? Se poate numi o asemenea persoana Presedintele Romaniei? A facut-o pentru a-i timora si a-i determina sa nu se mai opuna violentelor si in acest mod sa fie inlaturat Guvernul incomod. Cu acelasi scop a cerut si Procurorului General Augustin Lazar sa inceapa ancheta penala impotriva jandarmilor care si-au facut datoria. Eu stiam ca procurorii sunt independenti. Presedintele a incalcat din nou grav Constitutia prin cererea formulata. El nu se poate obisnui cu faptul ca procurorii si judecatorii nu i se subordoneaza. Daca dorea sa se cerceteze aspectele respective putea sa depuna o plangere la Parchetul Militar, nu sa le dea ordin procurorilor ce sa faca. Ii criticam pe domnul Dragnea si doamna Dancila, am facut-o si eu de mai multe ori, putem sa le aducem diverse acuze, dar cu siguranta nu putem sa-i acuzam ca au tradat Romania, ci dimpotriva, ca i-au aparat si-i apara in continuare interesele in fata actiunilor dusmanoase ale unora dintre partenerii nostri externi. Trageti dumneavoastra singuri concluzia. Cine trebuie sa plece, Dragnea, Tariceanu, Dancila, sau Klaus Iohannis...??? Cine simte si gandeste romaneste, luptand pentru interesele noastre, si cine nu...???

PS: Astept postacii, platiti de tradatori, sa vina sa faca ce stiu ei mai bine: sa injure, sa insulte, sa denigreze, sa incerce sa convinga poporul roman, prin teroare, ca jandarmii trebuie impuscati, ca noi, cei care gandim altfel, sa fim lichidati si ca bogatiile poporului sa fie date gratis strainilor. Sa vina in grup organizat, ca asa li se da ordinul, ca sa arunce cu pungi cu excremente in militarii Romaniei. Daca poporul roman accepta ca acesti indivizi, in frunte cu reprezentantii lor, sa il conduca, eu nu ma opun. Dumneavoastra decideti...!!!", scrie Dumitru Iliescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.