Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef ANAF, Gelu Diaconu, trage un semnal de alarmă: 'Marele tun pregătit de Tedorovici'

gelu diaconu sef anaf

Gelu Diaconu, fost șef ANAF, atrage atenția, spunând într-o postare pe Facebook că ministrul Finanțelor, Eugen Tedorovici, pregătește „marele tun” prin achiziția unor scannere chinezești. Avertismentul acestuia vine în contextul în care Teodorovici a anunțat că, până la sfârșitul anului, toate punctele vamale vor fi reabilitate şi modernizate, astfel încât să nu mai intre în ţară niciun produs fără a fi scanat.

Cozmin Gușă îl pune la punct pe Ludovic Orban: 'Este șocant. Singurul care ar avea datoria să participe la acest miting este Iohannis'

„Marele tun pregatit de Teodorovici: scanerele chinezesti!

Nu pot crede ca Romania, tara membra UE, a ajuns chiar un sat fara caini. Sau un sat pazit de caini chinezesti.

Dupa ce i-a obligat pe agentii economici sa-si procure case de marcat/imprimante cu jurnal electronic, in conditii oneroase din cauza monopolului de pe piata a celor 2-3 “furnizori agreati”, si fara ca ANAF sa posede sistemul informatic necesar prelucrarii datelor, ministrul Teodorovici isi da arama pe fata: se pregateste sa plateasca sute de milioane de lei de la buget pentru dotarea cu scanere chinezesti.

Puteam paria cu oricine ca, in dosul “ingrijorarii” exagerate voit in declaratiile sale publice umflate privind dimensiunea evaziunii fiscale de la frontiera, se ascundea intentia ministrului de a achizitiona scanere de la chinezi. Prietenii stiu de ce!

Lasand la o parte faptul ca scanarea a 100% din trafic este o prostie in sine, demna de regimul nord-coreean, traficul de tigari este preponderent....ATENTIE!...pe zona fasiei si a frontierei interioare UE si nu in birourile vamale de frontiera.

Apoi exista scanere procurate in principal din fonduri Phare de milioane de euro (programe neinchise) care zac nefolosite de doi ani de zile, din dorinta ticaloasa a unora de a scoate de pe piata un producator roman reputat.

Dar, pe acest subiect voi reveni pe masura ce ministrul urechist isi va duce maretul plan la indeplinire!”, scrie Diaconu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.