Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef SRI Alba detonează sistemul! Vorbește despre existența unei structuri suprastatale. Acuzații la adresa lui Coldea și Kovesi

pixabay.com
diverse, economie, spion, date

Ioan Tarnu, fostul șef al SRI Alba, a oferit un interviu exploziv, care a fost prezentat marți la ”Sinteza Zilei”. Tarnu vorbește despre existența unei structuri suprastatale și povestește care era relația sa cu Florian Coldea, unul dintre superiorii săi.

”Eu am fost oaia neagră. La o întâlnire, a dat mâna cu toată lumea, eu am fost singurul pe care Coldea l-a ignorat. Ar fi fost echilibrat din partea mea să-mi dau demisia, scuteam familia mea de niște suferințe groaznice. Am fost o fire orgolioasă” a povestit Tarnu, la Antena3.

Acesta a povestit cum a fost ”vânat” și ce eforturi s-au făcut pentru a i se putea înscena ceva, cu ajutorul lui Traian Berbeceanu, șeful BCCO Alba. Fostul șef SRI subliniază că nu poate proba afirmațiile, dar că are încredere în sursa care i le-a dat.

Continuă scandalul de la CNAS: 'Fraudele trebuie să fie urmate de un AUDIT independent'! Pentru ce medicamente se cere eliminarea taxei

”L-au pus pe Traian Berbeceanu să găsească un tip care să se poată apropia de fiică-mea, care era studentă, să îi poată strecura două pliculețe cu droguri în geantă. E foarte greu să probăm, însă am aflat chestiunea asta de la tatăl băiatului care trebuia să facă asta. Era un tip care mă cunoștea de peste 20 de ani” a mai spus Tarnu.

Acesta a dezvăluit și că la întâlnirile șefilor SRI participa și Laura Codruța Kovesi, dar și că Florian Coldea dădea ordine în privința arestării unor anumite persoane.

Ioan Tarnu a fost condamnat cu suspendare în Dosarul Utilajelor Furate, pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi pentru favorizarea infractorului. Tarnu a oferit în interviu și numeroase detalii despre acest dosar

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.