Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul episcop de Huși neagă faptele, după ce a fost REȚINUT pentru VIOL: 'Este vorba doar de declaraţia părţii vătămate şi a fratelui acestuia'

corneliu onilă

Fostul episcop de Huşi, Corneliu Onilă ,nu recunoaşte acuzaţiile de act sexual cu un minor. Avocatul acestuia spune că a contestat deja decizia de reţinere. „Nu prezintă nici un pericol public”, susține avocatul Liviu Bran.

Fostul episcop de Huşi Corneliu Onilă nu recunoaşte acuzaţiile de act sexual cu un minor în baza cărora a fost reţinut. Decizia a fost contestată deja de avocatul acestuia. Procurorii vor solicita şi arest preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Cozmin Gușă anunță o alertă de cutremur în interiorul Statului Paralel! ‘Dacă e doar pe sfert de cum zice’

„Să sperăm că nu o să fie emis acest mandat de arestare, nu prezintă niciun pericol public. Preasfințitul Corneliu neagă acuzațiile vehement, este vorba doar de declaraţia părţii vătămate şi a fratelui acestuia”, a spus avocatul lui Corneliu Onilă, Liviu Bran.

Patriarhia Română a precizat, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, că dacă Onilă va fi condamnat definitiv, Sfântul Sinod îl va caterisi irevocabil.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Faptele ar fi fost săvârşite în 2016.

Corneliu Onilă, fostul episcop de Huşi, a fost reţinut joi pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. La slujba de întronizare a participat și Traian Băsescu, în iunie 2009, când era președinte al României.

Citește și: Oamenii lui Traian Băsescu, atac la Raed Arafat! ‘E tot acolo’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.