Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul fotbalist Diego Forlan a devenit antrenorul echipei Club Atletico Penarol din Uruguay

Diego Forlan

Echipa Club Atletico Penarol din Uruguay și-a numit noul antrenor. Conducerea l-a ales pe fostul fotbalist legendar Diego Forlan (40 de ani), care a renunțat la cariera de jucător în urmă cu mai puțin de jumătate de an, anunță MEDIAFAX.

Aceasta va fi prima experiență a fostului atacant în funcția de antrenor. Forlan cunoaște noul său club, aici a jucat în sezonul 2015-2016, perioadă în care a marcat opt goluri în 34 de meciuri.

Citește și: DNA a deconspirat o altă rețea importantă! .

Diego Forlan va fi ajutat de staff-ul său format din fratele său, Pablo, în timp ce tatăl lui, Pablo Senior, va fi purtătorul lui de cuvânt, iar Santiago Alfaro va fi preparatorul fizic.

Publicația Marca notează că fostul jucător al formațiilor Independiente, Manchester United, Villarreal, Atletico Madrid sau Inter a fost ofertat în urmă cu câteva săptămâni de Independiente de Avellaneda pentru funcția de director sportiv.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

Diego Forlan va intra în noul rol în ianuarie 2020.

Sud-americanul a jucat ultima oară în 2018, pentru Kitchee (Hong Kong), în tricoul căreia a marcat cinci goluri în şapte meciuri de campionat. Diego Forlan a jucat 112 meciuri şi a marcat 36 de goluri pentru naţionala Uruguayului

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.