Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul fotbalist Vikash Dhorasoo, candidat la alegerile municipale pariziene, vrea anularea organizării de către Paris a JO din 2024

www.agerpres.ro
Paris Jocurile Olimpice

Fostul fotbalist Vikash Dhorasoo, candidat la alegerile municipale pariziene, a declarat că dacă va fi ales va dori anularea organizării Jocurilor Olimpice din 2024 de către Paris, informează Le Point, anunță MEDIAFAX.

“Vom găzdui Jocurile Olimpice sau un alt mare eveniment sportiv atunci când va fi un mare eveniment sportiv. Nu când va fi un eveniment sportiv care va servi la îmbogăţirea multinaţionalelor sau la poluare, pentru că evident JO sunt o catastrofă ecologică şi social”, a afirmat Dhorasoo.

Citeşte şi: VIDEO Imagini absolut ȘOCANTE din vasul în care 14.000 de oi au fost LĂSATE captive vreme de 3 zile de autoritățile române

El a precizat că îi pare rău că parizienii nu au fost consultaţi de primarul Anne Hidalgo cu privire la acest subiect. “JO nu îi vor ajuta pe parizieni şi vor dura 15 zile. Vor fi mutaţi 400 de oameni pentru a se construe acolo satul olimpic şi o piscină olimpică. A trebuit să aşteptăm JO pentru a construi o piscină în acesl loc? Nu era nevoie înainte? Vor fi mutaţi acei oameni, multinaţionalele se vor îmbogăţi şi mai mult, va creşte preţul pe metru pătrat”, a afirmat fostul sportiv.

Vikash Dhorasoo, în vârstă de 46 de ani, a jucat de-a lungul carierei la echipele Le Havre, Lyon, Bordeau, AC Milan, PSG şi, ultima dată, la Livorno, în 2007. El a făcut parte şi din naţionala Franţei (18 meciuri, un gol).

În Franţa, alegerile locale vor avea loc în martie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.