Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul impresar Ioan Becali: 'L-am propus pe Victor Pițurcă la Levski Sofia'

Ioan Becali

Ioan Becali se implică, de ceva timp, la clubul de fotbal Levski Sofia și a recunsocut recent că a avut pe listă un antrenor român. Fostul impresar a declarat că l-a propus pe Victor Pițurcă la gruparea din Bulgaria, dar că patronii au refuzat, pentru moment, mutarea, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan .

Au fost de acord cu propunerea lui Becali, dar îl vor contacta pe fostul selecționer al naționalei României în momentul în care echipa se va bate la locurile din fruntea clasamentului și vor face o formație competitivă pentru cupele europene. ”Primul antrenor pe care l-am propus la Levski Sofia – şi proprietarii sunt nişte oameni bogaţi rău de tot – a fost Piţurcă. Au spus ’Pe Piţurcă o să-l luăm când avem echipă de cupe europene, trebuie să ajungem acolo, să luăm o cupă, un campionat’. Şi ştiau că dacă vine Piţurcă, vine pe bani mulţi, 40-50.000 de euro pe lună", a declarat Ioan Becali la Realitatea TV, care e de părere că patronul oltenilor trebuie să investească mult pentru ca fostul selecționerul să rămână la echipă:

"La Craiova cred că are 15-16.000 de euro. Dar el nu s-a dus la Craiova pentru bani. S-a dus ca să reintre în circuit, să nu stea degeaba. La Craiova, dacă nu vor întelege că din iarnă şi din vara viitoare au nevoie de investiţii, de jucători pe care îi vrea el… trebuie să dea 1-2 milioane de euro pe nişte jucători din divizia B din Franţa, Italia. Piţurcă mi-a spus de ce jucători are nevoie, în special de doi fundaşi centrali.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

Proprietarii de la Craiova trebuie să facă eforturi pentru a-l ţine pe Piţurcă acolo. Piţurcă, dacă nu se califică în primele trei (n.r.: – pentru play-off), pleacă singur de la Craiova. Anul ăsta e greu, dar anul următor are nevoie de întăriri şi apoi poate să spună ’mă bat pentru primele două locuri’”.

Victor Pițurcă a semnat cu Universitatea Craiova pe 1 septembrie. A condus echipa în 7 partide, înregistrând 3 victorii, două egaluri și două înfrângeri. În acest moment, oltenii sunt pe locul 3 în Liga 1, cu 24 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.