Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul internaţional francez Patrice Evra, despre copilăria grea: Am vândut droguri şi am mâncat Big Mac-uri de la gunoi

Sky Sports
Patrice Evra

Fostul internaţional francez Patrice Evra a dezvăluit, într-un interviu pentru BBC One, că a avut o copilărie foarte grea, în care a trăit experienţe teribile şi inclusiv a vândut droguri, informează Marca, citat de news.ro.

“Uneori, noaptea, când aruncau Big Mac-urile reci la gunoi, mergeam şi le luam. După ce ne-a părăsit tata, totul a fost haotic. Fotbalul m-a salvat. Când aveam 17 ani, am mers în Italia”, a afirmat Evra, jucător născut în Senegal.

Jucând “Două adevăruri şi o minciună”, el a spus: “Am vândut droguri, am cerişit şi am lucrat într-un magazin de televizoare. Una nu este adevărată. Nu am vândut televizoare”.

“Am sunat-o pe mama şi i-am zis: Aici este raiul, sunt oameni care ne servesc cu mâncare şi am două furculiţe într-o parte şi două cuţite în cealaltă”, a mai declarat el.

În octombrie 2021, Evra mărturisea că a fost victima abuzurilor sexuale când era adolescent. Într-un interviu acordat The Times cu ocazia publicării autobiografiei sale, Patrice Evra a spus că a fost victima acestui abuz când avea 13 ani şi încă era la şcoală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.