Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul mare fotbalist Uli Hoeness și-a anunțat retragerea de la președinția lui Bayern Munchen și de la conducerea consiliului de administrație al clubulului

Uli Hoeness

Fostul mare fotbalist Uli Hoeness (67 de ani) și-a anunțat retragerea de la președinția lui Bayern Munchen și de la conducerea consiliului de administrație al clubulului, anunță MEDIAFAX.

”Voi rămâne în consiliul de administrație, dar voi renunța la conducerea acestuia. De asemenea, voi renunța la președinția clubului, atunci când va veni timpul”, a declarat Hoeness, conform Bild, în timpul turneului caritabil de golf, FC Bayern Charity Golf Cup.

Citește și: Victor Ponta o face praf pe Viorica Dăncilă: Presupun că au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier – că erau fără greșeli de ortografie .

Membrii clubului vor alege, în noiembrie, un înlocuitor pentru Hoeness, iar Herbert Hainer, fostul președinte al companiei Adidas, ar putea fi acesta.

”Ce s-a creat aici, atât din punct de vedere social, cât și sportiv, este nemaiîntâlnit. Asta face ca Bayern să fie atât de iubită. Vrem să fim diferiți față de cei care urmăresc doar profitul financiar din acest sport”, a mai adăugat Hoeness.

În cariera sa de jucător, Hoeness a fost triplu campion al Germaniei, cu Bayern Munchen. Alături de Bayern, a mai cucerit Cupa Germaniei, de trei ori Cupa Campionilor Europeni și Cupa Intercontinentală. Alături de naționala Germaniei, Hoeness este atât campion european, cât și campion mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.