Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul mare jucător german, Matthaeus, declară că Messi nu merită Balonul de Aur în acest an

messi balon de aur

Atribuirea Balonului de Aur în acest an lui Lionel Messi este "o farsă", a declarat fostul mare fotbalist german Lothar Matthaeus, în opinia căruia Erling Haaland ar fi trebuit să obţină luni această distincţie, scrie site-ul flashscore.fr.

Lothar Mattheus este printre cei care au obiceiul de a spune întotdeauna ceea ce gândesc. El a procedat din nou astfel după ce Lionel Messi a primit al optulea Balon de Aur din cariera sa, potrivit Agerpres.

"Pe întreaga durată a sezonului, Haaland a reuşit mai mult decât Messi", a subliniat fostul jucător al lui Bayern Munchen şi Inter Milano la microfonul Sky Sport Deutschland. "Trofeul nu este meritat. Este dovada că Mondialul contează mai mult decât orice", a adăugat el.

În 1990, Matthaeus a intrat în posesia Balonului de Aur după ce a câştigat Cupa Mondială cu naţionala Germaniei. Potrivit acestuia, în acest an ar fi trebuit să se ţină cont mai mult de Liga Campionilor.

"După mine, nimeni n-a reuşit mai mult decât Haaland, a fost cel mai bun în ultimele 12 luni. A cucerit trofee importante cu City stabilind totodată recorduri de goluri. Votul este o farsă, chiar dacă eu am fost întotdeauna un fan al lui Messi", a spus germanul.

Messi, campion mondial cu Argentina în decembrie anul trecut, care joacă la Inter Miami după despărţirea de Paris Saint-Germain, devine primul câştigător al trofeului creat în 1956 ce nu evoluează în Europa.

Messi a câştigat duelul pentru trofeu cu norvegianul Erling Haaland (Manchester City) şi francezul Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.