Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Cristian Ghinea, la DNA: 'Cazul BMW este copy-paste cu Tel Drum - Liviu Dragnea'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Cristian Ghinea la DNA

Fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea (USR), a fost, joi, la sediul DNA pentru a depune o plângere împotriva ordonanţei de clasare a dosarului în care era investigată achiziţia unor autoturisme pentru Poliţia Română, conform Agerpres.

"Sunt azi la DNA pentru a depune o plângere, o contestare împotriva ordonanţei de clasare în cazul BMW-urilor, în cazul Lucian Bode - BMW. Aduc o contestaţie de 14 pagini cu argumente juridice şi precedente din activitatea DNA, activitatea OLAF şi a instanţelor din România, prin care arătăm că această închidere a cazului Bode - BMW este pur şi simplu scandaloasă faţă de cea ce a făcut DNA până în acest moment", a declarat Ghinea, la intrarea în sediul DNA.

El a dat ca exemplu dosarul Tel Drum, în care a fost trimis în judecată fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea.

"Aveţi aici un comunicat de presă al DNA. În acest comunicat de presă se spune că numitul Liviu Nicolae Dragnea şi alţi oameni din conducerea Tel Drum, dar şi de la Consiliul Judeţean Teleorman au fost trimişi în octombrie 2022 în judecată de către DNA. Nu mai târziu de acum un an, e drept că înainte de epoca Voineag (actualul procuror-şef al DNA - n.r.), în care acest grup infracţional era acuzat că, prin inserarea cerinţei ca metoda obligatorie de stabilizare a balastrului să fie varianta la rece in situ, se asigura că firma Tel Drum câştiga licitaţia. Este un caz copy-paste, xerox, ca practică judiciară, după ceea ce noi numim cazul BMW - Lucian Bode", a explicat fostul ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.