Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, de Ziua Pompierilor: 'Ei sunt eroi ai zilelor noastre'

Facebook
Gabriel Oprea

Fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, a transmis, pe Facebook, un mesaj de Ziua Pompierilor.

"Pompierii sunt eroi ai zilelor noastre. Astazi, de ziua lor, le urez sa fie sanatosi si le multumesc pentru daruirea si implicarea lor.

Pentru pompierii militari, 13 septembrie este o sărbatoare a onoarei, a mandriei și a tradiției institutionale. Pentru noi toti, este o sărbătoare a triumfului vieții, a recunoștinței pe care le-o purtăm.

Respect eforturile pe care le fac în fiecare zi pentru salvarea de vieți si cred cu tarie ca statul trebuie să rasplateasca aceste eforturi pe măsură.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a soției lui Emi Pian: ‘Totul a fost planificat. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul’

Prin misiunile complexe pe care pompierii le desfășoara în sprijinul comunităților, ei reprezinta una dintre structurile de bază ale situațiilor de urgenta.

In mandatul meu de vicepremier pentru securitate nationala si ministru de interne, am susținut prin masuri concrete un sistem de salarizare și de pensii decente pentru militari, pompieri, polițiști și ceilalți angajați în domeniul Siguranța Naționala. De asemenea, in plan logistic, au fost alocate sume importante pentru dotarea cu autospeciale pentru situații de urgență, utilaje de mare capacitate și alte mijloace tehnice de intervenție achiziționate prin programe europene.

Astazi, la ceas de sarbatoare pentru pompieri, le spun La multi ani! si ii asigur ca Uniunea Militarilor si Politistilor “Mihai Viteazul” le este si le va fi mereu alaturi", a scris Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.