Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru Gabriel Leş, reacţie la jignirile lui Andrei Caramitru: Susţinere pentru control psihiatric al politicienilor

F. P.
Inquam Photos/ Octav Ganea
Gabriel Les

Senatorul Gabriel Leş, fost ministru al Apărării, reacţionează la afirmaţiile făcute de Andrei Caramitru, fost consilier al preşedintelui USR, la adresa votanţilor PSD.

"Ilustrul lider USR, Andrei Caramitru, a spus despre o treime din electoratul României, mai exact despre votanții Partidului Social Democrat, că sunt "leneși și proști".

Evident că am fost furios, însă ulterior am realizat că există și un aspect util. Sunt scutit de efortul de a vă face să înțelegeți cât de periculoasă este această frăție a urii!

Din acest moment devin un susținător fervent al introducerii controlului psihiatric pentru oamenii care aspiră la funcții publice", scrie Leş pe Facebook.

Andrei Caramitru a scris pe Facebook că votanții PSD sunt ”leneși și proști”, oameni fără educație, fără bani și fără prieteni. El susține că doar acești oameni votează cu ”demenți populiști”. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.