Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu: 'Toate pregătirile pentru Președinția României la Consiliul UE au fost în grafic sub mandatul meu'

MAE
Victor Negrescu

Într-o postare pe rețelele sociale fostul ministru delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, se declară mulțumit de evaluarea făcută de reprezentanții instituțiilor europene cu privire la stadiul pregătirilor privind Președintia României la Consiliul UE.

"Decidenții europeni au reconfirmat astăzi că toate pregătirile pentru Președinția României la Consiliul UE au fost în grafic sub mandatul meu de ministru delegat pentru afaceri europene" a scris Negrescu.

Acesta de asemenea atrage atenția asupra nevoii de a finaliza dosarele europene pentru care România s-a angajat în discuțiile de astăzi.

Citește și: Bulgaria respinge categoric Pactul ONU privind migrația și anunță că va continua să exercite un control consolidat la frontierele sale

Printre negocierile importante pe care România s-a angajat să le finalizeze se află: viitorul buget european, definitivarea politicii de coeziune, relansarea Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, avansarea discuțiilor pe tema migrației sau combaterea discursului populist și anti-european.

De altfel o președinție de succes la Consiliul UE se măsoară prin capacitatea de a finaliza dosarele importante aflate pe agenda europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.