Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Se întâmplă în Paraguay - Fostul portar-golgheter Jose Luis Chilavert va candida la preşedinţia statului

jose luis chilavert

Fostul portar Jose Luis Chilavert şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al statului Paraguay, la alegerile care vor avea loc în 2023, potrivit news.ro.

Chilvert, 55 de ani, a declarat încă din vară că intenţionează să candideze, iar acum a postat un mesaj pe Twitter, în care îşi oficializează decizia.

Jose Luis Chilavert a jucat în carieră la echipe ca Guarani, San Lorenzo, Real Zaragoza, Velez Sarsfield, Strasbourg şi Penarol.

El s-a remarcat ca un portar-golgheter, marcând numeroase goluri din penaltiuri şi lovituri libere. La echipa naţională a Paraguayului, Chilavert a strâns 74 de prezenţe şi opt goluri marcate, un record în rândul goalkeeper-ilor la acest ultim capitol.

Citește și: Fostul militar britanic Lishman INTRĂ iar sub TUNUL DIICOT, după dosarul Ayahuasca - Este anchetat într-un nou dosar pentru evaziune și spălare de bani

El a înscris în cariera de jucător profesionist 67 de goluri, multe decisive, fiind al doilea portar din acest punct de vedere după brazilianul Rogerio Ceni (131). Chilavert a fost primul portar care a reuşit un hat trick, în 1999, în meciul dintre Velez Sarsfield şi Ferro Carril Oeste, scor 6-1. Atunci, portarul paraguayan a marcat din trei penaltiuri

Dacă va reuşi la alegeri, el va deveni al doilea fost fotbalist preşedinte al unei ţări, după George Weah în Liberia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.