Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul președinte al Nissan se APĂRĂ - Ce SCUZĂ a găsit pentru acuzațiile de evaziune fiscală care i se aduc

nissanusa.com
nissan

Fostul președinte al Nissan, Carlos Ghosn, arestat luni pentru suspiciuni de evaziune fiscală, neagă acuzațiile care îi sunt aduse, a anunțat radioul național japonez NHK.

Ghosn a declarat anchetatorilor că nu a avut intenția de a-și subevalua veniturile în declarațiile financiare pe care le-a depus și a negat acuzațiile aduse, a anunțat NHK, fără a oferi surse sau detalii suplimentare, potrivit Mediafax.

Greg Kelly, un fost director executiv al Nissan arestat împreună cu Ghosn, a fost citat de NHK sâmbătă, în apărarea lui Ghosn, spunând că sumele acordate au fost discutate cu alți oficiali și plătite în mod corespunzător.

Ghosn și Kelly au fost destituiți joi, o sursă din companie declarând că Nissan dorește să numească un nou președinte în termen de o lună sau două, posibil înainte de următoarea reuniune a consiliului de administrație, care va avea loc în jurul datei de 20 decembrie.

Procurorii japonezi spun că Ghosn și Kelly au subestimat sumele plătite lui Ghosn cu aproximativ jumătate din cele 10 miliarde de yeni (88 milioane de dolari) pe care fostul CEO le-a câștigat la Nissan începând cu 2010. Compania a invocat și alte infracțiuni.

Citește și: Viorica Dăncilă îl SOMEAZĂ pe Klaus Iohannis să își bage mințile în cap: Să își schimbe atitudinea în acord cu prerogativele constituționale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.