Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul președinte al SIF Muntenia, dr. Marius Ioan Pantea, a fost numit director CNMR - departamentul de elaborare de strategii economice

cnmr.ro
MARIUS IOAN PANTEA

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) continuă acțiunea de consolidare a poziției sale la nivel național și anunță numirea dr. Marius Ioan Pantea în funcția de Director al Departamentului pentru Elaborarea de Strategii Economice și Managementul Întreprinderilor din cadrul CNMR.

Citește și: Acţiunile Banca Transilvania, BRD şi Fondul Proprietatea, cele mai lichide titluri săptămâna trecută pe bursă

Președinte al Consiliului Reprezentanților Acționarilor al Societății de Investiții Financiare Muntenia S.A. (SIF4 - listată la categoria „Premium” a Bursei de Valori București), Marius Ioan Pantea are în spate o carieră profesională și didactică de succes.

Membru fondator al Societății Române de Analiză Economico-Financiară (S.R.A.E.F.), al Societății Academice de Management din România (S.A.M.R.O.) și al Centrului de Cercetare în Management şi Schimbare Organizaţională (C.E.M.A.S.O.), Marius Ioan Pantea este și doctor în economie și conferențiar universitar în cadrul Facultății de Economie şi de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timişoara și titular al disciplinelor: Analiză economico-financiară, Analiză strategică și Strategii financiare pentru afaceri.

Autor a numeroase cărți și articole publicate în reviste de specialitate naționale și internaționale, Marius Ioan Pantea este autorul cărții „Analiza economico-financiară-instrument al managementului întreprinderii” care a fost distinsă cu Premiul special al Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România (AFER) „Excelenţă pentru promovarea formelor atractive de consiliere şi stimulare a dezvoltării profesionale a oamenilor de afaceri din România”.

„Experiența, potențialul și vastele cunoștințe dobândite de Marius Ioan Pantea ca Președinte al SIF Muntenia dar și de-a lungul carierei sale în domeniul managementului entităților economice, atât din punct de vedere al procesului de exercitare a tuturor atributelor de previziune, de organizare, de coordonare și de control ale conducerii cât şi din punct de vedere al realizării funcţiilor fundamentale de cercetare-dezvoltare, financiar-contabile şi de personal, vor aduce plus valoare și vor contribui la consolidarea poziției și imaginii CNMR”, se arată într-un comunicat de presă al CNMR.

" CNMR este și va rămâne o structură apolitică, credibilă, puternică și care se va concentra pe identificarea de profesioniști și de soluții la problemele din toate sectoarele României. Vom continua să identificăm astfel de oameni, iar Marius a dovedit deja performanță în fruntea SIF Muntenia. Departamentele vor juca un rol din ce în ce mai important în viața CNMR și alături de Voia, care conduce Departamentul de Politici Bancare al CNMR și care azi este Consilier la Banca Centrală a Canadei și Prof. Univ. la Universitatea D'Orléans, sunt sigur că vom reuși să aducem analize economice și proiecții fiscale care să ajute statul român. În același timp, le transmit și celor subnutriți intelectulal și care NE atacă aiurea folosind tot felul de diversiuni și instrumente, că-i vom tolera foarte puțin de acum înainte. CNMR vrea doar să construiască și nu este interesată de puterea politică. Oricine va vedea în noi un partener va avea tot spijinul nostru. Pentru restul, răbdarea a luat sfârșit! Vom ataca fără milă pe oricine va mai ataca CNMR sau pe vreunul din membrii săi pe nedrept, din invidie, răutate sau paranoia!", a declarat Alexandru Cumpănașu, Președintele CNMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.