Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul președinte american Jimmy Carter, în vârstă de 95 de ani, a suferit un mic accident în locuința sa din Plains, statul Georgia

jimmy carter

Fostul președinte american Jimmy Carter, în vârstă de 95 de ani, a suferit un mic accident în locuința sa din Plains, statul Georgia, dar ”se simte bine”, astfel că a luat parte duminică seară la un eveniment în Nashville, Tennessee, au anunțat reprezentanții acestuia, potrivit Reuters, potrivit Mediafax.

În urma căzăturii pe care a suferit-o duminică a avut nevoie de mai multe copci la nivelul frunții, a anunțat printr-un email trimis presei Deanna Congileo, purtătoarea sa de cuvânt.

”El a spus că se simte bine și vrea ca toată lumea să știe că el și doamna Carter sunt dornici să ia parte la evenimentul Habitat for Humanity în Nashville, Tennessee”, a declarat purtătoarea sa de cuvânt.

AUTODENUNȚ INCREDIBIL al mamei Luizei Melencu: A povestit cum își trecea ILEGAL granița cele două fiice

Carter, un democrat care a fost guvernatorul statului american Georgia din 1971 până în 1975, a fost ales președinte al SUA în 1976, având un singur mandat la Casa Albă. El a fost succedat în 1980 de republicanul Ronald Reagan.

De la finalizarea mandatului său, Carter a fost recunoscut la nivel mondial pentru activitățile sale umanitare. În 2002 a fost laureat al Premiului Nobel pentru Pace.

Jimmy Carter este cel mai longeviv președinte american, împlinind pe 1 octombrie vârsta de 95 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.