Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul premier al Moldovei îl atacă pe omul Moscovei

Fostul premier al Moldovei, Iurie Leancă, îl atacă în termeni duri pe omul Moscovei, Igor Dodon, care încearcă crearea unui sentiment de frică față de România, pentru a-și justifica inițiativa de interzicere prin lege a curentului unionist.

Iurie Leancă susține că flyerele cu mesajul „Jandarmul român nu va fi la noi stăpân” au rolul de a-i întoarce pe moldoveni unul împotriva celuilalt.

content-image„Pliantele electorale cu care Igor Dodon împânzește Moldova promovează o temă falsă, al cărei obiectiv este să creeze discordie între cetățenii Moldovei. Lui Dodon nu îi pasă de moldoveni, ci doar de crearea unui sentiment de frică pe care să îl poată exploata pentru a veni la putere. Candidatul Moscovei folosește o temă de propagandă învechită, cu rol de sperietoare, rămânând astfel blocat în secolul trecut,” a declarat Iurie Leancă, pe pagina oficială de Facebook.

În finalul mesajului, Leancă afirmă că Moldova trebuie să-și continue drumul spre Vest pentru binele cetățenilor săi, îndemnându-i pe aceștia ca în campania pentru președinție să aleagă mesajele pozitive și să nu cedeze la astfel de amenințări nefondate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.