Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul premier dă cărțile pe față despre investigația care îl vizează pe Meleșcanu: 'E dat ca să nu vorbim despre ce e important'

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că investigația care îl vizează pe actualul șef al Senatului, Teodor Meleșcanu, "este un subiect fals, dat pentru a nu vorbi despre ceea ce este important".

"Eram la liceu în 1989. Aș vrea să mă uit la cei din Parlament care acum fac lucruri foarte rele și nu pățesc nimic, dimpotrivă. Cred că sunt subiecte false ca să nu vorbim despre cei care sunt acum în funcție și nu fac lucruri bune. Cum a apărut așa va dispărea. E genul de subiect care e dat ca să nu vorbim despre ceea ce e important. Ceea ce a făcut cineva acum 30 de ani probabil că stabilește Justiția. Nu știu cine a dat informația și în ce fel. Mi-e clar un singur lucru: că viața mea de mâine depinde de ce fac oamenii care acum sunt la putere”, a spus Victor Ponta la Digi24.

Citește și: Artificul care ar putea salva parlamentarii, dacă pensiile speciale vor fi eliminate

Fostul ministru de Externe al României este la un pas de o anchetă penală pentru ascunderea la Viena, în decembrie 1989, a adevărului despre regimul comunist din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.