Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul preşedinte George W. Bush îl felicită pe Joe Biden pentru victoria în alegerile prezidenţiale din SUA

www.gettyimages.com
bush

Fostul preşedinte republican George W. Bush l-a felicitat duminică pe democratul Joe Biden pentru victoria în alegerile prezidenţiale din SUA.

„L-am felicitat călduros şi i-am mulţumit pentru mesajul patriotic pe care l-a transmis în discursul său aseară. Am sunat-o şi pe Kamala Harris şi am felicitat-o pentru alegerea istorică în funcţia de vicepreşedinte. Deşi avem diferenţe politice, ştiu că Joe Biden este un om bun, care a câştigat oportunitatea de a conduce şi unifica ţara. Preşedintele ales, care este democrat, a reiterat în campanie că va guverna pentru toţi americanii. I-am spus ce le-am spus şi preşedinţilor Donald Trump şi Barack Obama: mă rog pentru succesul lui şi îmi ofer sprijinul în orice fel voi putea” – a declarat fostul preşedinte american. George W. Bush a mai spus că l-a felicitat pe Donald Trump pentru campania electorală dinaintea alegerilor.

„Vreau să îi felicit pe el şi susţinătorii lui pentru lupta aprigă din campanie. El a meritat voturile a peste 70 de milioane de americani, ceea ce este o realizare politică extraordinară. Americanii şi-au spus cuvântul, iar vocea lor va continua să se facă auzită prin fiecare republican ales la fiecare nivel al guvernului” – a subliniat George W. Bush

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.