Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul primar Tudorache o demască pe Clotilde Armand: Primarul Sectorului 1 se laudă cu o realizare a precedentei administraţii

Clotilde Armand / Daniel Tudorache, Sectorul 1

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, o acuză pe Clotilde Armand că „în lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu”, pentru că, în privința Școlii 179, doar a făcut recepția unei extinderi finlizată de „administrația bolșevică”.

„Știți ce mai face primarul validat al Sectorului 1? În lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu. Azi, de exemplu, a fost cazul Școlii Gimnaziale Nr. 179, care 'a fost extinsă cu 200 de locuri'. De fapt, primarul validat a 'reușit' ca în 8 (opt) luni de mandat să facă recepția unei extinderi (printr-o construcție modulară) finalizate... în septembrie anul trecut, de 'administrația bolșevică'”, transmite Dan Tudorache.

El afirmă că așteaptă „cu mare interes” să citească și cum a construit Grădinița 146, din Strada Hrisovului, și două bazine semi-olimpice pentru copiii din sector.

Școala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureștii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri, a anunțat marți Primăria Sectorului 1 din Capitală. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că au fost recepționate lucrările la construcția modulară care va crește capacitatea școlii cu 8 săli noi de clasă.

„Începând cu anul școlar 2021-2022, Școala Gimnazială nr. 179 va avea alte 8 săli de clasă cu o capacitate de 200 persoane (192 elevi și 8 profesori) și 3 grupuri sanitare (fete, băieți, profesori)”, a transmis primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.