Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul principe, Nicolae, reacționează la acuzațiile Casei Regale: Vorbește despre VIOLAREA domiciliului Regelui Mihai și BĂTAIA cu angajații regali

romaniaregala.ro
casa regala Principesa Margareta, Radu Duda, Nicolae Medford-Mills

E scandal mare în Casa Regală a României! Fostul principe, Nicolae, s-a luat la bătaie cu angajații de la reședința din Elveția a Regelui Mihai, după ce a forțat intrarea la Majestatea Sa. La poliția elvețiană a fost înaintată o plângere după ce marți seară Nicolae Medforth-Mills, nepotul fostului suveran, a avut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale, la reședința din Elveția.

''Dl Medforth-Mills a forțat ușa casei, implicând în incident șase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestății Sale. Dl Medforth-Mills a agresat fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale. În final, el a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă. Majestatea Sa a făcut clar, de mai multe luni de zile, faptul că refuză să-și vadă nepotul, lucru adus la cunoștință dlui Medforth-Mills în repetate rânduri. La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege'', a anunțat Biroul de Presă al Regelui Mihai I printr-un comunicat.

Citește și: Surpriză pentru Traian Băsescu: Ce îi pregătește Guvernul Tudose

Nicolae Medforth-Mills a reacționat pe o rețea de socializare, unde a detaliat ce s-a petrecut.

”Vin ca nepotul Regelui, nepotul bunicului meu şi doar vreau să-l văd până la urmă. Atât! Dacă va fi ultima dată când ajung aici, când este într-o stare mai bună, atunci aş dori să-l văd. Dacă nu va fi, atunci vreau să-i zic rămas bun, pentru ultima dată.

Ma întristează profund și nu înțeleg agresivitatea Casei Regale de a face tot posibilul de a mă împiedica să îmi văd bunicul și de a-mi discredita imaginea.

Nu voi intra în acest joc murdar. Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile, pentru că așa se cuvine și așa este creștinește.”, a scris Nicolae Medforth-Mills.

Citește și: Reacție FURTUNOASĂ a lui Rareș Bogdan! „Mizerabilii nu au limite!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.