Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul secretar de stat Codrin Scutaru, promovat în funcţia de director general al McGuireWoods România

codrin scutaru

McGuireWoods Consulting, una dintre cele mai importante companii de afaceri publice din SUA, a anunţat marţi promovarea lui Codrin Scutaru, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, în funcţia de director general al McGuireWoods România, anunță news.ro.

Codrin Scutaru s-a alăturat echipei McGuireWoods în 2015, după ce a lucrat în sectorul guvernamental timp de aproape opt ani. A fost secretar de stat la Ministerul Muncii, consilier pentru afaceri europene în cadrul aceluiaşi minister, consilier pentru politică socială la Cabinetul Primului Ministru, precum şi consilier al secretarului de stat pentru educaţie.

Codrin are experienţă în dezvoltarea de strategii de afaceri publice pentru clienţi din diverse industrii, precum şi în consultanţă strategică privind evaluarea riscurilor politice şi de afaceri.

"Promovarea lui Codrin este o recunoaştere a abilităţilor sale deosebite de advocacy şi orientare către client. Sunt convins că, sub conducerea sa, biroul McGuireWoods din România va continua să ofere servicii excepţionale şi rezultate tangibile pentru clienţii noştri", a declarat preşedintele McGuireWoods Consulting, guvernatorul James Hodges.

În noua sa funcţie, Codrin Scutaru va fi responsabil de operaţiunile locale ale companiei, precum şi de menţinerea calităţii a serviciilor şi rezultatelor oferite clienţilor.

Portofoliul de clienţi internaţionali ai McGuireWoods Consulting a înregistrat o creştere semnificativă în ultimul an, în special în sectorul serviciilor financiare, al energiei şi cel medical, spun reprezentanţii companiei.

McGuireWoods Consulting este divizia de afaceri publice a McGuireWoods LLP, firmă de avocatură de top, cu mai mult de 1.100 avocaţi în 23 de birouri din întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.