Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea a fost REȚINUT: Procurorii îl acuză de tentativă de omor

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Ladislau Kover, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii cer arestarea lui preventivă pentru tentativă de omor, după ce, duminică seara, şi-a înjunghiat de mai multe ori fosta soţie, anunță AGERPRES.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim procuror adjunct Sabău Gligor, a transmis, marţi, că luni s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspect pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

"Din mijloacele de probă administrate în cauză rezultă că suspectul K. L. P. a săvârşit infracţiunea de tentativă de omor, faptă prev. şi ped. de art. 32 alin. 1 C. pen raportat la art. 188 alin. 1 din C. pen, constând în aceea că în data de 10.01.2021, în jurul orei 18,00, inculpatul K. L. P, în vârstă de 45 ani, în timp ce se afla în Oradea, str. Oneştilor, nr. 15, pe fondul unei stări conflictuale vechi, i-a aplicat persoanei vătămate, K. L. I. (fosta soţie), în vârstă de 46 ani, mai multe lovituri cu un corp tăietor-înţepător, provocându-i leziuni (traumatism toraco-abdominal prin înjunghiere; hemopneumotorace drept; pneumotorace stâng; emfizem subcutanat latero-toracic drept; hemopneumoperitoneu) care necesită 35-40 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa victimei", a precizat prim procurorul adjunct Gligor Sabău.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

Punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva suspectului pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor a fost urmată de ordonanţa prin care s-a dispus reţinerea bărbatului pe o durată de 24 ore, începând de la data de 11.01.2021, ora 17,55, până la data de 12.01.2021, ora 17,55.

Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă a bărbatului, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor fiind cel care va dispune în consencinţă, a mai menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.