Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul șef SIE își face partid: După aventura eșuată în Pro România, generalul (r) Predoiu revine în politică

Antena 3
Silviu Predoiu

La Tribunalul București s-a depus cererea de înregistrare pentru un nou partid, Liga Acțiunii Naționale, fondatori fiind fostul cap al SIE, generalul cu patru stele Silviu Predoiu, și afaceriștii Dumitru Constantin Iacov și Alexandru-Gabriel Fieroiu.

Potrivit inpolitic.ro, partidul militează, conform actelor depuse la tribunal, pentru o Românie care să-și urmărească interesele, în care valoarea să fie recunoscută și în care legea să fie aceeași pentru toți.

Acțiunea pentru acordarea personalității juridice a noului partid a fost înregistrată la Tribunalul București pe 16 septembrie.

Silviu Predoiu (n. 5 august 1958, București) a îndeplinit de patru ori funcția de director interimar al Serviciului de Informații Externe, în perioadele 20 iulie – 4 octombrie 2006, 19 martie – 5 decembrie 2007, 23 septembrie 2014 – 30 iunie 2015 şi 26 septembrie 2016 – 5 iulie 2018.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat pe 3 august 2018 decretul privind trecerea în rezervă a generalului cu patru stele Predoiu Silviu din Serviciul de Informații Externe (SIE), începând cu data de 5 august 2018.

După trecerea în rezervă, generalul Predoiu a activat politic în Pro România, de unde s-a retras după ultimele alegeri, preferînd să meargă pe un drum propriu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.