Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fostul strateg al lui Donald Trump evită să ajungă în faţa unui juriu, în ancheta privind ingerinţa rusă

Donald Trump

Fostul strateg al Casei Albe, Steve Bannon, a ajuns la o înţelegere cu echipa procurorului special Robert Mueller şi va fi intervievat de aceasta, în loc să compară în faţa unui mare juriu pentru a depune mărturie în ancheta privind presupusa ingerinţă rusă în alegerile prezidenţiale din 2016, relatează miercuri CNN şi Reuters, citând surse apropiate de Bannon, conform Agerpres.

Fostul consilier de campanie al lui Trump fusese citat să depună mărturie în justiţie în cadrul anchetei lansate de Mueller pentru a stabili adevărul legat de rolul Rusiei în alegeri şi eventualele legături ale lui Trump cu Moscova. Informaţia difuzată iniţial miercuri de CNN nu a fost deocamdată comentată de reprezentanţi ai lui Bannon sau Mueller.

Demis în august de Donald Trump, Steve Bannon a fost acuzat zilele trecute de fostul său şef că şi-a "pierdut minţile" după ce a fost citat în controversata carte "Foc şi furie" a ziaristului Michael Wolff spunând despre fiul cel mare al preşedintelui, Donald Trump Jr, că a comis o "trădare" şi un act "antipatriotic" întâlnindu-se cu o avocată rusă în campania electorală din 2016. Ulterior, Bannon şi-a exprimat "regretul" pentru aceste afirmaţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.